Stichting OPO Hof van Twente

Openbaar Primair Onderwijs Hof van Twente

Stichting Openbaar Primair Onderwijs Hof van Twente

Scholen met lef!
De stichting Openbaar Primair Onderwijs Hof van Twente (OPO HvT) is het bevoegd gezag van de 11 openbare scholen in de diverse kernen en buurtschappen van de gemeente Hof van Twente: Ods 't Gijmink (Dalton), Obs De Whee-Puntdak en Obs De Whee-Wiekslag in Goor, Obs Brookschole, Ods Elserike (Dalton), Obs Stokkum en Obs De Zwaluw in Markelo, Obs Stedeke in Diepenheim en Obs Azelo, Obs Deldenerbroek en Obs Wiene in Ambt-Delden. 
 
De dagelijkse leiding van de stichting is in handen van directeur-bestuurder Jasper Kok. Het bestuur wordt gecontroleerd door de Raad van Toezicht. De leden van de Raad van Toezicht zijn Rob van Lambalgen (voorzitter), Ynske Draisma, Willemien Dijkman, Marta Hevink, Henk Jan Muller (voorzitter). 
Het bestuur/centrale directie, de Raad van Toezicht en de scholen worden ondersteund door het bestuursbureau bestaande uit Astrid Baartman, Ymke Overbeek en Mariska Oltwater. 
 
Het bestuursbureau, gelegen naast Obs De Whee-Wiekslag in Goor, is op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 8.15 uur tot 17.00 uur (woensdag en vrijdag op afspraak). 
 
Bezoekadres: 
Kievitstraat  67 a  
7471 EL Goor 
0547 276638  
info@opohvt.nl
www.opohvt.nl 
 
Postadres:  
Postbus 220  
7470 AE Goor